Logo van Theo Bos

Reviews

De onderwijsdirecteur

“Het spoor…

Je kan niet altijd 6 gooien in het leven… Soms heeft het leven heel nare dingen voor je in petto waardoor je als mens en daarmee ook als professional het spoor even goed bijster kan zijn. Vragen over wat moet ik nu, wat moet ik later en wat moet ik nu om later toch nog… 

Ondanks dat de vraag en complexiteit verder ging dan wat je van de gemiddelde loopbaancoach kan verwachten, bleek Theo in staat om op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en ook op de juiste momenten juist niets te zeggen. Integer, bekwaam en helpend. Theo heeft maar 1 focus, je weer terug op het spoor te krijgen.”

De personeelsfunctionaris

“Ik was op zoek naar hoe ik in mijn rol als personeelsfunctionaris zo dicht mogelijk bij mezelf, mezelf blijvend steviger kan neerzetten. Theo heeft me meegenomen in een leerproces om anders met zaken en situaties om te gaan en de andere kanten ervan in te zien. Het coachingstraject heb ik ervaren als een eyeopener, leerzaam en doelgericht, waarop ik in de praktijk regelmatig kan terugvallen. Ik heb Theo vanaf de start ervaren als oprecht, doortastend en zeer deskundig in zijn visie op wat ik nodig had, een echte coach die je meeneemt in het traject waarbij je tot nadenken wordt gezet. Theo is een aimabel en oprecht persoon waar je je gelijk veilig bij voelt, kan goed luisteren en reikt tools aan waarmee je aan de slag kan om het doel te bereiken.”

De onderwijsadviseur

“Toen ik een jaar in mijn nieuwe functie als adviseur onderwijs aan de slag was vroeg ik me af hoe ik nog effectiever deze rol zou kunnen uitvoeren. Mijn wens ontstond om met een extern-deskundige de vraag te bespreken: hoe kan ik binnen deze onderwijsorganisatie mijn rol als adviseur optimaal invullen? We hebben de rol van adviseur binnen een onderwijsorganisatie onder de loep genomen, wat is daarin leidend en wat zijn de valkuilen. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Theo luistert goed, heeft veel HRM-ervaring in organisaties die hij inbrengt en hij is altijd goed voorbereid op het gesprek.”

De HR-adviseur

“Theo is een prettig en open persoonlijkheid. De coaching van en met Theo was inspirerend en actief. Ik heb een heel oude overtuiging kunnen omturnen tot een positieve gedachte. Dank daarvoor!”

De praktijkopleider

“Tijdens de coachsessies stelde Theo de juiste vragen waardoor ik ging nadenken (bijvoorbeeld over mijn gedachten, welk gevoel dit bij mij opriep en waarom en mijn gewoontes). Theo kan erg goed luisteren, is begripvol en respectvol en weet meteen dat eruit te pikken waar de coaching gewenst is. Theo gaf tips waar ik veel aan heb gehad en waar ik nu ook na het coaching traject nog gebruik van maak in het dagelijks leven.”

 

De senior medewerker

“Een prettig mens, eerlijk en oprecht, flexibel waar nodig/mogelijk en een meedenker. Een gelijkwaardige gesprekspartner in het hele proces met kennis van zaken. Je geeft je cliënten het gevoel dat je ze serieus neemt en benadert ze op gelijkwaardig niveau. Het proces voelt niet ‘mechanisch’; het is voor mij een natuurlijk proces geweest, waarbij op een speelse manier alle informatie vergaard is en duidelijkheid is gecreëerd.”

De manager bedrijfsvoering

“100% oprecht, doortastend, veilig en vertrouwd, ziet de boodschap achter de antwoorden en vraagt door op een dusdanig doortastende wijze waardoor mijn antwoorden een verrijking waren ten behoeve van mijn inzichten. Het vertrouwen dat deze coach in korte tijd heeft gecreëerd heb ik zelden meegemaakt, ik voelde mijzelf zo veilig dat ik al na de eerste sessie volledig open en eerlijk durfde te zijn, mijn emoties durfde te uiten. De combinatie van de uitstekende gesprekstechnieken, de warme persoonlijkheid en de humor maakt dat ik deze coach aan iedereen kan en wil aanraden.”

 

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of loopbaancoaching ?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij in.