Logo van Theo Bos

Over Theo

Over Theo Bos

Mijn naam is Theo Bos van Theo Bos Coaching en Organisatieontwikkeling. Ik werk vanuit mijn missie om professionals, teams en organisaties te helpen effectiever te zijn in wat zij doen. Ik doe dit omdat iedereen die met zijn werk een verschil wil maken, hierbij hulp verdient.  

Wat is de bedoeling

Ik help mensen en organisaties bij het realiseren van hun ‘bedoeling’ en te werken op een manier die voor hen prettig en zingevend is. De bedoeling is de reden waarom iemand gekozen heeft voor zijn werk. Voor teams en organisaties is het de reden van oprichting. Je kunt het ook de missie, purpose of ‘the why’ noemen. 
De relatie tussen een medewerker en zijn klant, student, patiënt of cliënt is dé plek waar de bedoeling wordt vormgegeven. Daar wordt de meerwaarde van een medewerker, een team of een organisatie gecreëerd. 

Ervaring

Ik help mensen en organisaties, bij het realiseren van de bedoeling door het bieden van coaching, loopbaanbegeleiding en teamcoaching. Mijn verleden als HR-professional en coach binnen verschillende sectoren zoals het mbo, vo, hbo en universitair onderwijs en de zorgsectoren GGZ, VVT, ziekenhuizen en jeugdzorg, helpen hierbij.  

Uitgangspunten

Samenwerken met mijn klanten doe ik vanuit het principe: eerst relatie leggen, dan zakendoen. Ik geloof in het idee van fair deal, waarbij transparantie, helderheid over ieders rol en eerlijkheid belangrijk zijn. Ik weet gemakkelijk een vertrouwde sfeer te creëren met mijn gesprekspartners, stel (kritische) vragen en ben altijd op zoek naar de structurele verandering. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden en humor neemt een belangrijke plaats in.

Partners

Met onderstaande partners werk ik samen

Value2Share

Optimaal Perspectief

Het fijne van de toekomst is dat ze vandaag begint! Mediation voor scheiding of arbeidsconflict. Optimaal Perspectief Mediation & Coaching. Mediator voor snelle doeltreffende en betaalbare oplossingen.

Taste Consultancy

Wij zijn ervan overtuigd dat het beter, leuker en makkelijker kan binnen organisaties en daar kunnen wij bij helpen!

Uw Medicoach

Medicoach is opgericht om u van professioneel advies te voorzien bij vragen over gezondheid en werk. Daarbij komen de beide invalshoeken van mens en organisatie aan bod. 

Quote icoon

"Eerst relatie leggen, dan zakendoen."

Theo Bos

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of loopbaancoaching?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij in.