Logo van Theo Bos

Aanbod

Coaching

Coachen is ondersteunen bij bewustwording van en verantwoordelijkheid nemen voor persoonlijke ontwikkeling. Ik coach vanuit de gedachte dat iedereen die met zijn werk een verschil wil maken, hierbij hulp verdient. Soms kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je niet (meer) kan brengen wat je wilt brengen. Misschien lukt het je niet meer om de impact te hebben, die je wenst te hebben of vraag je je af….. 

Teamontwikkeling

Een team is een samenwerkingsverband tussen twee of meer personen. In een team worden kracht, kennis en vaardigheden gebundeld om een gezamenlijk doel te bereiken. Teamcoaching richt zich op het potentieel van een team om zich, als team, te ontwikkelen. Het doel is om als team effectiever te zijn en beter samen te werken. Ik coach teams bij het….. 

Loopbaancoaching

Iedere werkende ervaart het weleens; minder plezier in het werk. Dit kan allerlei aanleidingen hebben. Denk bijvoorbeeld aan: grote veranderingen binnen de organisatie waar je werkt, ontwikkelingen die je maakt, gebeurtenissen in je leven, verandering van verwachtingen van wat werk moet brengen of ziekte. Het niet meer ervaren van werkplezier en motivatie, kan van werk een last maken….. 

Quote icoon

"We kunnen onze verantwoordelijkheid nemen en anderen helpen dat ook te doen; wij hebben niet alle antwoorden, maar kunnen anderen wel helpen eigen antwoorden te vinden."

John Whitmore

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of loopbaancoaching ?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij in.