Logo van Theo Bos

Coaching

Reflectie, bewustwording en ontwikkeling

Coachen is ondersteunen bij bewustwording van en verantwoordelijkheid nemen voor persoonlijke ontwikkeling. 

Coaching medewerkers

Ik coach vanuit de gedachte dat iedereen die met zijn werk een verschil wil maken, hierbij hulp verdient. Soms kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je niet (meer) kan brengen wat je wilt brengen. Misschien lukt het je niet meer om de impact te hebben, die je wenst te hebben of vraag je je af wat maakt dat je minder enthousiast bent over je werk. Misschien verloopt de samenwerking met sommige collega’s stroef of ervaar je te veel stress door je werk. Tijdens het coachingstraject help ik jou als professional bij het versterken van je persoonlijke effectiviteit. We werken aan het vinden van een goede aansluiting bij collega’s of klanten. We reflecteren op wat jouw kwaliteiten, waarden, overtuigingen en drijfveren zijn en gaan op zoek naar wat je kan doen om meer impact te hebben, minder stress te ervaren of (weer) meer werkplezier te hebben.       

Coaching leidinggevenden

Leidinggevenden coach ik bij leiderschapsontwikkeling. We werken aan passend leiderschap dat aansluit bij jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw team. We zoeken samen naar de effectieve stijl van leidinggeven die tegelijk authentiek en effectief is en past bij jouw kwaliteiten.

Het traject

Het coachingstraject start met een intake om de situatie en de coachvraag helder te krijgen. Nadat het plan van aanpak is opgesteld en voor de betrokkenen akkoord is, start het traject. Tijdens het traject maak ik gebruik van krachtige tools zoals de logische niveaus van Bateson en Dilts, oplossingsgerichte coaching, kernkwadranten, opstellingen en biografische werkvormen. Daarnaast werk ik met het kleurenmodel van Insights Discovery. Dit model helpt bij bewustwording van de eigen gedragsvoorkeuren en is een hulpmiddelen bij het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Aan de hand van een persoonlijk profiel en de eenvoudige kleurentaal werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

"Als we niet van koers veranderen, is de kans groot dat we uitkomen waar we op afstevenen"

- John Whitmore

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of loopbaancoaching ?

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij in.